Friday, January 14, 2011

Kami Garcia, Margaret Stohl "Ilusad olendid"



Lummaja - päris kaunis ja tabav sõna kirjeldamaks tegelikult üht pesuehtsat nõida. Seda loomulikult mitte halvas mõttes.
Ethan on tavaline väikelinna teismeline noormees, kes tunneb end olevat mattunud rutiini. Siis aga tabavad teda korduvad unenäod kaunist tütarlapsest ja kõik muutub, kui ta avastab, et see tüdruk on kolinud nende linna.
Tüdruku nimeks siis Lena. Lena aga ei ole tavaline tütarlaps. Ta on lummaja.
On üks needus ja on üks haud ja see kõik muudab nende elu. Senised tõekspidamised tuleb nurka heita ja meeleheitlikult alustavad nad otsingut, kuidas needust murda, et nad saaksid koos teineteist ja armastust nautida.
Nagu ikka sellistes lugudes jagub ka siin saladusi ja mõistatusi küllaga. Kõik ei ole nii nagu algul paistab ja asjalood kipuvad sageli rappa jooksma.
Igatahes ladus lugemine ja ei ole üldse välistatud, et plaanin sarja lugemist ka tulevikus jätkata.

3 comments:

Mari-Liis Kullamaa said...

Oota mida ??? :) Lugesin ka selle raamatu läbi. Mega hea, soovitan kõigile, aga see on sari , ? Kust sa seda võtad , ? Täiega põnev, kui sellel tuleks veel osasid :) !

Sirts said...

Romaan kuulub sarja "The Caster Chronicles" ning sellele on ilmunud ka järg "Beautiful Darkness" (2010)ja"Beautiful Chaos" (2011).

http://beautifulcreaturesthebook.com/

mmmona said...

Lugesin, ülihea raamt oli (y)
Eriti lahe veel see et Lenal on minuga samal päeval sünnipäev, 11.veebruar :)